#8 A sport fontos! Mozogjatok rendben!? A környék ahol lakom 3 percben

2018. augusztus 05. - Upside Down

Imádok futni! Hetente többször is megteszem a videón látható távot. Szebbet nehezen tudnék elképzelni...

#4 Az 5 legveszélyesebb cápa Ausztráliában

A Sharknado című film a valóságon alapul, Ausztráliában gyakran meg is történik. A statisztikák kevés cápatámadásról számolnak be évente, de a valóság ettől sokkal rémisztőbb. Egy könnyed átlagos szórakozás a tengerparton egy pillanat alatt vérfürdővé válhat, ha nem vagyunk elég óvatosak.

#3 Gyors bevásárlás egy ausztrál szupermarketben

Megnézhetitek hogy milyen egy átlagos vidéki szupermarket belülről. Érdekességek az ausztrál élelmiszerek minőségi követelményeiről. Rövid, átfogó bemutatása a zöldségek, gyümölcsök, liszt, cukor, és egyéb alap élelmiszerek minőségének és árainak. Hogy Ausztrália drága lenne? Nézd meg a videót és kiderül!

#2 Miben laknak az ausztrálok? 4 átlagos háztípus

Az Ausztrál középosztály 4 legelterjedtebb ház típusát mutatom be nektek. Szó lesz arról is, miért áll néhány ház cölöpökön, illetve mennyire tartják fontosnak a medencét az itt lakók. Nem utolsó sorban pedig, felsorakoztatom mennyi minden szolgáltatása van a lakóparknak, ahol élünk.

#1 Ahol mindenki fejjel lefelé jár

Szeretném bemutatni Nektek a fura kontinenst, ahol mindenki fejjel lefelé áll a földgolyón és még sok minden mást, ami érdekelhet titeket. A videóblog sorozat első, bemutatkozó része, melyben megosztom veletek, hogy mikre számíthattok a sorozat további részeiben.

Jó szórakozást!